Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Hosting problemen
Beste leden,

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben afgelopen week zijn er veel hosting problemen. De site is regelmatig offline, en er zijn ook regelmatig database problemen..

Dit zijn helaas niet de enige problemen met de hosting. Doordat we een te grote load hebben, wordt onze hosting afgesloten. Vanaf volgende maand moeten we dus over stappen naar (wederom) een nieuwe hosting. We zijn met de crew nog druk bezig om een goede hosting te vinden, en we hopen dat dit deze maand nog lukt om de problemen zo klein mogelijk te houden, maar de tijd begint te dringen, dus zeker is het niet. Waarschijnlijk zal op 31 maart de site weer tijdelijk offline zijn, zodat we alles kunnen backuppen. Dit is ook het geval als we nog geen goede hosting hebben. Indien het begin volgende maand, of eind deze maand mis gaat, hopen we dat het snel opgelost is.

Het forum blijft gewoon bereikbaar, omdat dat niet op deze hosting staat: Het forum. Hier kan je dus ook altijd nog dingen vragen als de site offline is. Verwacht niet binnen 5 minuten een reactie van de crew, want we zijn hier gewoon heel druk mee bezig. Hopelijk begrijpen jullie dit.

Mvg,
Michiel
Geplaatst door Michiel op 26-03-2006
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.