Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Oss 2.1
Beste spelers,

Zoals iedereen wel gezien heeft, is versie 2.1 online! Dat er hierdoor meteen 41 mensen online zijn, geeft mij in elk geval een gevoel dat de afgelopen werk niet voor niets waren

Wel zijn er natuurlijk weer een paar bugs. Ik wil jullie allemaal vragen om deze op het forum te plaatsen. Nu krijg ik de bugs op 4 plaatsen (berichten, email, msn en forum) binnen, en dat is niet heel makkelijk. Dus daarom heb ik liever dat nu even alle bugs op het forum geplaatst worden! Kan je je niet aanmelden ofzo, dan kan je altijd mailen.

Er was vanmorgen een grote bug met uitkopen. Hierdoor kon niemand uitkopen en uitgekocht worden. Dit is inmiddels opgelost, en ter compensatie iis iedereen weer actief.

Uitleg
Er zijn wat vragen over het een en ander, dus hier even twee korte uitleggen:

Vervoersmiddelen kan je gebruiken om sneller te werken. Je gebruikt er maar één tegelijk, maar je kan er meerdere bezitten. Je voertuig kan ook kapot gaan (je kan voordat hij totall-loss is wel repareren), en dan val je terug op een eventueel slechter voertuig.

Spaarpunten krijg je door items te kopen in de shop. Voor de meeste items krijg je een bepaald aantal spaarpunten, en die kan je dus wisselen voor tactiekpunten. Deze heb je weer nodig om mensen te beroven.

Lidplus
Er is op Oss iets veranderd bij lid+. Voor de mensen in belgië is lid+ voor 30 dagen nu ook gewoon €1,30 ipv €1,50. Ook heb je nu de mogelijkheid om voor €0,80 lid+ te worden voor 14 dagen. Ten slotte heeft iedereen ook 7 dagen gratis lid+ gekregen. Dit kan je activeren bij "Lid+" rechts in het menu. Daar kan je ook de voordelen van lid+ vinden!

Ik wil iedereen heel veel plezier wensen met het spelen van Oss 2.1!
Geplaatst door Michiel op 15-08-2006
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.