Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Snel geld nodig? Promotiewedstrijd
Beste spelers,

Iedereen heeft wel eens een moment dat hij/zij snel geld nodig heeft op Oss.. Bijvoorbeeld om een vriend uit te kopen of om in een gang te gaan. Er is nu een mogelijkheid om (min of meer eenmalig) snel geld te krijgen.

Linksboven in het menu is de link 'Msn inviter' erbij gekomen. Op deze pagina staat uitgelegd hoe je snel in één keer je hele msn lijst over Oss kan vertellen! En hoe meer mensen je in je lijst hebt, hoe meer geld je verdient! Je krijgt namelijk bij het verzenden van de mailtjes al direct €25,- per contactpersoon!

Als de mensen ook nog lid worden van Oss (wat natuurlijk wel de bedoeling is), dan krijg je nog eens de normale referer vergoeding (te vinden via Opties > Referer) van €300,-!

Om deze promotie-actie tot een succes te maken, gaan we ook prijzen uitdelen. Voor iedereen die via jouw refererlink lid wordt, krijg je 1 punt. Maakt diegene een ander iemand lid, krijgt hij uiteraard ook 1 punt, maar krijg jij nog eens 0.7 punt! Voor een referer van het 3e level krijg je nog eens 0.3 punt!

Eind December zullen in verband met deze wedstrijd enkele leuke prijzen uitgedeeld worden. Denk hierbij aan een Oss-game.nl T-shirt, gratis lid+ dagen of credits! Over deze prijzen zal later meer bekend worden. Ook zal er binnenkort een overzicht komen van wie de meeste punten heeft, zodat je weet hoeveel mensen jij lid moet maken om in de prijzen te vallen!

Mvg,
Michiel
Geplaatst door Michiel op 26-10-2008
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.