Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Belastingen
Beste spelers,

In verband met de kredietcrisis en inflatie e.d, hebben we besloten om belastingen in te voeren. Dit doen we in twee delen: vandaag komt het eerste deel en als dit een succes is komt er aan het eind van de maand een tweede aanpassing.

Op het moment zijn er twee belastingen ingevoerd. Bij de veiling moet er vanaf heden btw afgedragen worden (19%). Deze 19% moet je betalen op het moment dat je biedt en als er overheen geboden wordt, krijg je de btw gewoon terug. De boden die op de veiling pagina staan, zijn exclusief btw.

De tweede aanpassing op de website is inkomstenbelasting. Dit moet afgedragen worden voor werkrang 6-10 en geldt alleen voor mensen die op school 2 of hoger zitten.

Momenteel zijn de bonussen nog belastingvrij.

Het is de bedoeling dat er aan het eind van de maand nog twee aanpassingen komen. Er gaat vermogensbelasting geheven worden (2% van het geld dat je aan het eind bezit, inclusief kluisjes). Daarnaast is het de bedoeling dat er bij bedrijven ook belasting geheven wordt, maar daarover zijn de plannen nog niet concreet.

We hopen op deze manier het overschot aan geld op Oss te verminderen.

Enjoy the game!
Michiel

Ps: Voor degenen die het nog niet doorhadden: met ingang van 02-04-2009 zijn de belastingen weer afgeschaft!
Geplaatst door Michiel op 01-04-2009
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.