Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Crew reorganisatie
Beste spelers,

Volgende maand, maart 2011, zal er een grote reorganisatie van de crew plaatsvinden op Oss. De huidige crewleden hebben al geruime tijd hun tijd en aandacht aan Oss geschonken en in overleg is besloten dat daar een einde aan gaat komen. Het is tijd voor nieuwe crewleden met nieuwe energie en wellicht een nieuwe visie.

The_Wizzard (Marsje), VitVeemdam en Drush zullen volgende maand opstappen. Tot die tijd zullen zij mij nog bijstaan bij de zoektocht naar en het inwerken van nieuwe crewleden. We hebben hiervoor enkele potentiŽle spelers op het oog, maar wellicht hebben we iemand over het hoofd gezien. Om deze reden wordt er ook een sollcitatieronde gehouden.

Als jij denkt dat je een goed crewlid zou zijn voor Oss, stuur dan een bericht naar Mail Crew. Vermeld in dit bericht waarom jij crewlid wilt worden en waarom je denkt dat je een goed crewlid zou zijn. Denk hierbij aan de volgende eisen:
- Je dient minimaal 16 jaar oud te zijn;
- Je dient de Nederlandse taal in woord en geschrift te beheersen. Dit moet ook duidelijk worden uit je sollicitatiemail;
- Je dient elke week voldoende tijd te hebben voor crewtaken, voldoende online zijn dus;
- Je dient je betrouwbaar, objectief en verantwoordelijk op te stellen. Je bent als crewlid het visitekaartje van het spel en moet je daar ook naar gedragen.

De sollicitatieronde sluit op 6 maart 2011.

Mvg,
Oss-crew
Geplaatst door Michiel op 22-02-2011
ę Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel 25 reacties:

Registreer je of log in om de reacties te kunnen bekijken!