Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Terugblik ontwikkeling Oss jan-feb 2011
Beste spelers,

De eerste twee maanden van het jaar zitten er op en ik wilde van dit moment gebruik maken om jullie een update te geven van wat er tot nu toe op Oss is gebeurd in deze twee maanden. Een deel hiervan is voor iedereen zichtbaar geweest, een ander deel niet. Bij deze het overzicht.

Nieuw 01: Verjaardagskalender
Op de ledenlijst is rechtsbovenaan een afbeelding te vinden die je naar de verjaardagskalender brengt. Hier is het overzicht te vinden van de jarigen van die maand. Voor de spelers met lid+ is er tevens de mogelijkheid om per maand te kijken wie er jarig zijn. Als je niet wilt dat je verjaardag zichtbaar is, dan kan je dit in bij je instellingen aangeven.

Nieuw 02: Afbeeldingen in profiel/gangtekst
Een optie voor de spelers die lid+ zijn: afbeeldingen uploaden. Iedereen kan maximaal 3 afbeeldingen uploaden en deze gebruiken op zijn/haar profiel of gangtekst. Tot nu toe heb ik al enkele leuke en creatieve afbeeldingen langs zien komen!

Nieuw 03: Gang quarantaine
Gangleiders hebben sinds gisteren de mogelijkheid om spelers tijdelijk in quarantaine te zetten. Op deze manier hoeven gangleden niet direct uit de gang gekickt worden, maar kunnen wel tijdelijk bepaalde onderdelen uitgeschakeld worden. De keuze kan gemaakt worden uit gangchaos, gangwerk, ganghistorie, gangstats, gangrechten of het uitschakelen van gangberichten.

Aangepast 01: Nieuwe reclame banners
Op de referer pagina zijn twee nieuwe reclamebanners geplaatst. Deze kunnen gebruikt worden om reclame te maken voor Oss en om meer referers te krijgen!

Aangepast 02: Missie aanpassing
De laatste missie is aangepast, om het makkelijker te maken voor iedereen om de missies af te ronden. Voorheen moest iedereen dezelfde 10 kluisjes huren, maar nu zijn het 10 random kluisjes die gehuurd moeten worden.

Aangepast 03: Anti gang-donatie
Om te voorkomen dat er geld gedoneerd wordt aan gangs, is er een maximum van €7500,- per speler per gang. Dit kan in één keer betaald worden, maar iemand kan ook de eerste keer voor €200,- in een gang komen en twee jaar later voor €7300,-. Er wordt een melding gegeven als er een invite gestuurd wordt waardoor de €7500,- bereikt wordt.

Aangepast 04: Bedrijven voor inactieve eigenaars
Als je een bedrijf bezit en je bent inactief, dan heb je alsnog de mogelijkheid om bepaalde zaken uit te voeren. Je behoudt het overzicht, maar je kunt geen grondstoffen kopen e.d.

Aangepast 05: Reactietijd mail crew
Bij Mail Crew wordt tegenwoordig de reactietijd gemeten. Hiermee krijgen we een duidelijk beeld van de snelheid van reacties en hopen we de service richting jullie te verbeteren.

Bugs
In de afgelopen 2 maanden zijn er 22 bugs opgelost. De belangrijkste op een rijtje:
B02: Vrije tijd zou niet meer moeten vastlopen, er worden geen dubbele meldingen meer verstuurd, je kunt niet meer jezelf uitnodigen en je kunt ook niet meerdere keren dezelfde persoon uitnodigen
B03: Bij scholieren was er een bug met het respect dat je kreeg bij het verwijderen van bevriende scholieren. Nu is het zo dat hoe langer je gebruik hebt gemaakt van een scholier, hoe minder respect je terug krijgt.
B07: Als een scholier helpt bij aanvallen waardoor je zelf niet betrokken wordt bij de aanval, wordt je niet meer verzwakt.
B12: Een beetje laat (of heel vroeg), maar bij kerstkrassen krijg je voortaan 2x uitbetaald als je 6x hetzelfde krast.
B14: Bij de party-missie, was het mogelijk om drank te verkopen voor 20:00. Dit is niet meer mogelijk.
B17: Je kunt niet meer met jezelf naar het schoolfeest gaan.
B18: De to-do list is verbetert op het punt van produceren: als er geen grondstoffen zijn of als er geen ruimte meer is in het magazijn, wordt het niet weergegeven in de to-do list. Ook de weergave van gangchaos en gangwerk is verbeterd.
B19: Als je vt doet met klasgenoten, kreeg je altijd al 50% extra vriendschap. Dit wordt nu ook in het bericht weergegeven.
B22: De teksten bij een wedstrijd over het verwacht of onverwacht winnen werden soms niet goed weergegeven. Dit is nu aangepast.

Ik hoop jullie tot zo ver voldoende op de hoogte gebracht te hebben van de werkzaamheden op Oss. Als er vragen of opmerkingen zijn, dan hoor ik het graag (bijvoorbeeld via het forum).

Mvg,
Oss-crew
Geplaatst door Michiel op 28-02-2011
« Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel 9 reacties:

Registreer je of log in om de reacties te kunnen bekijken!