Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Contactverbod en Shout time-out
Beste spelers,

Er kunnen nu twee nieuwe maatregelen worden getroffen door de crew met betrekking tot de shoutbox en bij vermoeden van een dubbel account/account sharing. Hieronder volgt een kleine uitleg van deze maatregelen.

Shout time-out
Indien dingen in de shoutbox uit de hand beginnen te lopen, heeft de crew de mogelijkheid om iemand een shout time-out te geven. Dit houdt voor diegene in dat de toegang tot de shoutbox een aantal minuten wordt ontzegd. Nadat deze minuten zijn verstreken is het voor de desbetreffende persoon weer mogelijk om deel te nemen in de shoutbox.

Als diegene na zijn/haar time-out verder gaat met het zaaien van onrust op de shout, worden er hogere straffen opgelegd.

Contactverbod
Als de crew spelers van een dubbel account of account sharing verdenkt maar hier onvoldoende bewijzen voor heeft, kan de crew overwegen om deze spelers een contactverbod te geven. Hierdoor kunnen spelers een aantal acties niet meer met elkaar doen.

Meer informatie over het contactverbod zelf en de gevolgen voor spelers met een contactverbod is te vinden bij de spel uitleg.

Met vriendelijke groet,
Oss-crew
Geplaatst door Alan op 10-05-2011
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel 4 reacties:

Registreer je of log in om de reacties te kunnen bekijken!