Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Nieuwe optie in ontwikkeling
Beste spelers,

Ik ben bezig met het uitdenken en ontwikkelen van een leuke nieuwe optie voor op Oss. Er is geen reden om te vroeg te juichen, want het zal nog geruime tijd duren voordat het volledig ontwikkeld en getest is (denk aan een paar maanden), maar ik wil er toch alvast het volgende over zeggen.

Met deze nieuwe optie zullen de mensen met veel aanvalsitems er wat meer op achteruit gaan dan de mensen met weinig aanvalsitems. De sterke mensen die niet meer actief spelen, zullen langzaamaan minder sterk worden. De sterke mensen die nog wel actief spelen, zullen wat vaker geld kwijt zijn om sterk te blijven.

De nieuwe optie focust zich op vertrouwen en activiteit. Hierdoor ontstaat een optie die op strategische wijze gebruikt moet worden, aangezien het anders niet zal lukken. Weten wie je vrienden zijn wordt een belangrijk punt in het concept.

De nieuwe optie kan pas gestart worden vanaf school 6, vandaar ook deze aankondiging. Wil je vanaf het begin deze optie voluit benutten, dan is het belangrijk dat je voordat het gelanceerd wordt op school 6 zit. Tijd genoeg nog om dat te behalen! Een grote rol is ook weggelegd voor andere spelers die moeten helpen bij de actie. Meedoen gaat waarschijnlijk mogelijk zijn vanaf school 2.

Ik hoop jullie tot zover voldoende te hebben ingelicht. Vreugdedansjes zijn nog niet nodig. En vraag alsjeblieft niet hoe lang het nog gaat duren of wanneer de optie verwacht wordt. Het is niet alleen heel vervelend om die vraag te krijgen, maar het is ook onmogelijk om hem te beantwoorden.

Mvg,
Michiel
Geplaatst door Michiel op 08-01-2012
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel 32 reacties:

Registreer je of log in om de reacties te kunnen bekijken!