Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Gang chaos!
Eindelijk, na uren van scripten, ploeteren, testen, overnieuw proberen, nogmaals testen, balen, enzovoorts, doet de gang chaos het!

Er zijn wat dingen veranderd hiervoor. Elke user kan nu in de shop gang items kopen (mits hij/zij aangesloten is bij een gang). Deze items kosten een paar honderd $, en zijn dus relatief duur..
Zodra deze gekocht is, kunnen er bij "Mijn gang", 4 gangleden zich aanmelden voor deze chaos actie. Je doet zo'n actie dus maximaal met 5 mensen! Als je al een item gekocht hebt, kan je niet meedoen met een andere chaos actie, en als je meedoet met een chaos actie, kan je geen gang items kopen. Je kan dus maximaal meedoen met 1 gang-chaos actie!

Deze actie kan lukken of mislukken. Als hij lukt dan krijg je er chaos bij, en het aantal chaos punten dat je erbij krijgt is relatief veel! Het is in elk geval stukken meer dan met een normale chaos actie. Als de actie mislukt, wat natuurlijk altijd kan gebeuren, dan is de straf ook zwaarder. Je krijgt meer strafwerk, en als je door de gang-chaos actie geschorst wordt, dan wordt je voor 3 ronden geschorst...

Normaal maakt dit niet veel uit, want je wordt meestal wel uitgekocht, maar daar is ook iets bij veranderd. De prijs die betaald moet worden is nu afhankelijk van het aantal ronde's inactiviteit. Bij 3 ronde's inactief, moet er dus meer betaald worden dan bij 2 ronde's!

Vragen over dit nieuwe onderdeel kan je stellen op het forum!

Het kan ook zo zijn, zoals bij elk nieuw onderdeel, dat er nog fouten zijn. Als jij dingen ontdekt die volgens jou niet helemaal kloppen, zeg het dan, dan kan ik het uitzoeken! Bugs kan je melden op het forum of met een mailtje naar mij!
Geplaatst door Michiel op 17-09-2005
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.