Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Hackers
Beste leden,

De laatste tijd krijgen we bij de crew vaak emails dat er accounts gehackt is. Er zijn dus een of meerdere hackers actief op OSS.

Als je een mailtje naar de crew stuurt dat je gehackt bent, willen we best de moeite nemen om het verder uit te zoeken, maar dan hebben we wel enkele gegevens nodig:
- Wanneer ben je voor het laatst ingelogd (datum + tijdsindicatie)
- Wanneer kwam je erachter dat je niet meer in kon loggen (datum + tijdsindicatie)

Dan kunnen wij uitzoeken wanneer het wachtwoord veranderd is, en op deze manier kunnen wij zorgen dat de hacker een ip ban krijgt.

Zoals ik al zei, willen we als crew best helpen, maar het blijft je eigen verantwoordelijkheid. Als het niet lukt om uit te zoeken wie het gehackt heeft, dan heb je pech. Je bent zelf verantwoordelijk voor je account. Wachtwoorden geven wij nooit door via email of wat dan ook (voor de veiligheid kunnen wij wachtwoorden niet eens zien), en ook veranderen wij geen wachtwoorden. Dit heeft dus ook geen zin om te vragen.

En nog heel even over de hosting, wij hebben nog geen goede hosting gevonden. De kans is dus groot dat we enkele uren tot enkele dagen offline zijn volgende maand. Vrijdag avond zullen we zowieso aan het eind van de avond offline zijn om alles goed te kunnen back-uppen..

Mvg,
Michiel

ps: Wijzig je password regelmatig en zorg ervoor dat het uit meer dan 6 tekens bestaan (hoofd- en kleine letters + cijfers. Géén ', ", / e.d. Daar kan je problemen mee krijgen
Geplaatst door Michiel op 29-03-2006
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.