Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Crew reorganisatie
Beste spelers,

Midden augustus zal er een nieuwe versie van OSS uitkomen: Oss 2.1. Dit zal compleet nieuw zijn, met nieuwe spelonderdelen, een nieuwe lay-out en heel veel verbeteringen. Ook zullen er vanaf midden augustus enkele dingen binnen de crew veranderen, en zijn er nu al wat dingen veranderd. Dit is om de objectiviteit en het effect van de crew te vergroten.

We zullen in de crew afscheid nemen van twee crewleden: Bobbie en Will3m. Hiervoor in de plaats, krijgen we twee nieuwe moderators: Vitveendam en Ara. Waarschijnlijk kent iedereen Vitveendam wel, en hij heeft al bewezen zich goed in te zetten voor OSS. Ara is misschien wat minder bij jullie bekend, maar des te meer bij de crew. Ara is vorig jaar al een periode moderator geweest, en deze taak heeft hij toen zeer goed volbracht. Helaas is Ara eind vorig jaar gestopt met OSS (hij stond 2e in de ranglijst), maar hij heeft nu besloten om de crew weer te gaan versterken. Hij doet dit zonder het spel echt te gaan spelen, dus hij houdt zich alleen bezig met de crew activiteiten.

Om de objectiviteit te verbeteren, zijn Vitveendam (Forza-Vitesse) en Michiel (Street Gang) uit hun gangs gestapt. Er zitten nu nog maar 3 crewleden in een gang: KoenB in de Street Gang, Ashenty in Forza-Vitesse en Marsje in Acid-Alliance. Vanaf 15 augustus zal er een nieuwe regel komen met betrekking tot de crew. Er mag dan maximaal één ingame crewlid per gang zijn, met uitzondering van een eventuele test gang.

Ara en Vitveendam hebben inmiddels al moderator rechten, maar ze zullen nog geen crew acties ondernemen. Zij hebben de rechten enkel om kennis te maken met de site, zodat ze vanaf 15 augustus meteen hun taak goed kunnen uitoefenen.

Op het forum is er ook een topic over. Daar kun je eventueel vragen stellen of iets dergelijks.
http://www.ss4u.nl/oss/forum/viewtopic.php?t=1549

Met vriendelijke groet,
De crew
Geplaatst door Marsje op 29-07-2006
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.