Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Reglement wijzigingen
Beste spelers,

Met de komst van Oss 2.1 zijn er ook twee dingen veranderd in het reglement. Om precies te zijn, er zijn twee regels weggehaald...

Je mag nu met meerdere mensen één account beheren, terwijl dat voorheen niet mocht.. Deze regel is weggehaald wegens onvoldoende methodes om dit te controleren..

Ook is het vanaf nu weer toegestaan om ingame te intimideren... Dus je mag blijven aanvallen tot iemand een gang verlaat, en dit mag je vooral ook zeggen. Dat dit voorheen niet mocht was een rare regel, want het hoort gewoon bij het spel.. Er wordt dus een verschil gemaakt tussen ingame en outgame intimideren.. Intimideren mag, zolang het betrekking heeft op het spel.. "Ik blijf je aanvallen op Oss totdat je me €10,- geeft", is outgame intimideren, en dat is dus NIET toegestaan!

Ook wil ik nog even melden dat we vanaf nu niets meer doen met dingen die buiten Oss gebeuren.. Als iemand van Oss op msn tegen je scheld, kan je hem blokken van je msn of iets dergelijks, maar wij doen daar niks meer mee..

Mvg,
Oss crew

Edit: Voor de duidelijk, je mag wél met meerdere mensen één account beheren, maar je mag niet meerdere accounts beheren!
Geplaatst door Michiel op 19-08-2006
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.