Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Oss online
Beste spelers,

Na weer een dag vol problemen hebben wij Oss weer terug online gekregen. Helaas was het probleem niet te verhelpen, waardoor we van één tabel (de leden tabel) een backup terug hebben moeten zetten.. Dit heeft echter wel enkele gevolgen:

- De gegevens van je account zijn zoals het gister ochtend was. Dit betekent dus dat je geld terug is gezet, je huiswerk, enz.
- Geld in je kluisjes is gebleven zoals het was. Het is dus mogelijk dat je gisteren of vannacht al je geld uit je kluisjes bent kwijtgeraakt terwijl je het geld nu niet op je account hebt. Als dit het geval is moet je het melden, want dit kunnen we wel gewoon terugzoeken. Ook is het mogelijk dat je gisterochtend veel geld had en dat in je kluisje hebt gedaan. In dat geval heb je nu én veel geld, én geld in je kluisje. Dit hoef je niet te melden, want dit is gewoon een gelukje..
- Er kunnen bugs plaatsvinden, bijvoorbeeld met betrekking tot gangchaos of gangwerk. Als dit zo is hoor ik het graag.

Verder zal ik iedereen straks 5 dagen (+ 1 uur) lid+ erbij geven geven. Dit is dus tot en met maandag. Hiermee hoop ik dat de schade voor iedereen een beetje goed gemaakt wordt!

Mvg,
Oss crew

Btw: Bugs etc. graag melden op het forum! Dat is voor mij makkelijker om allemaal snel in orde te maken. Persoonlijke fouten met betrekking tot geld kan je sturen naar Mail Webmaster.
Geplaatst door Michiel op 16-05-2007
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.