Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Oss update II: Dinsdagavond offline
Beste spelers,

Na enkele tests te hebben uitgevoerd, ben ik tot de conclusie gekomen dat het theoretisch mogelijk is om morgenavond de database van Oss over te zetten naar de nieuwe server. Dit zal (als mijn berekeningen juist zijn) ongeveer 1.5 uur duren.

Om de database over te zetten zal Oss morgenavond vanaf een uur of 21:00 niet meer bereikbaar zijn. Ik hoop om 22:30 dan de gehele database overgezet te hebben. Wel heb ik dan nog de tijd nodig om te testen of alles inderdaad werkt. Hiervoor zou ik graag enkele vrijwilligers hebben die van 22:30 tot 00:00 tijd hebben om te helpen testen.. Mensen die mijn msn hebben en zin hebben om te helpen, kunnen gewoon tegen me aanpraten. Anderen kunnen een PM sturen op Oss.

Hopelijk zijn morgennacht alle problemen verholpen, maar uiteraard is er altijd een kans dat het niet goed gaat en we woensdag gewoon door moeten gaan op deze server.

Ps: De afbeeldingen die lid+ leden hebben ge-upload, kunnen niet overgezet worden naar de nieuwe server. Zorg er dus voor dat je deze opslaat op je eigen computer, zodat je hem simpel weer online kunt zetten op Oss!

Mvg,
Michiel
Geplaatst door Michiel op 14-10-2008
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.