Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Q&A Oss update, deel II
Beste spelers,

Het moment van de update komt snel dichterbij. In de afgelopen weken hebben we al een aantal previews gegeven op de shoutbox en op Facebook. Nu is het moment om iets meer informatie te geven over de komende update. Dit doen we aan de hand van vragen die afgelopen week ingestuurd zijn.

Komt er een algehele reset van het spel?
Technisch gezien niet, maar zo kan het wel gezien worden. Het huidige spel loopt al vanaf 2005 en het is zonde om dat in één keer weg te gooien. Aan de andere kant is het -doordat de huidige spelers al erg lang spelen- voor nieuwe spelers moeilijk om bij de top te komen. Om deze reden is besloten om een tweede spel te starten.

Dit betekent dat iedereen zich voor de nieuwe versie opnieuw moet registreren. Iedereen begint bij het begin, waardoor alles weer mogelijk is. Tevens geeft dit de mogelijkheid om enkele zaken in de kern van het spel (chaosrangen en scholen omhoog gaan) aan te passen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit weer gaat leiden tot een leuk en spannend spel!

Het betekent ook dat je in totaal twee accounts op Oss mag hebben: één op de oude (huidige) versie en één op de nieuwe versie. Beide versies zijn volledig van elkaar gescheiden, op het gezamenlijke forum na. Wel is het mogelijk om credits over te zetten van de huidige versie naar de nieuwe versie.

Wanneer komt de nieuwe versie online?
De doelstelling is dat de nieuwe versie eind van kwartaal 1 gelanceerd wordt, eind maart / begin april dus. Afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om dit waar te maken en het lijkt erop dat dit gaat lukken. De enige slag om de arm is dat er nog een technische uitdaging is waarbij we afhankelijk zijn van een andere partij. Een definitieve datum kunnen we op dit moment dus helaas nog niet geven.

Komen er in de nieuwe update automatische veilingen?
Op dit moment is het veilingsysteem onaangepast. Dit betekent dat veilingen nog steeds handmatig opgezet zullen worden door de crewleden.

Kan je de gang straks ook extra (beperkt) geld doneren?
Nee, dit zal ook bij de nieuwe versie niet mogelijk zijn.

Komt er een gangwerk optie voor minder spelers?
Nee, het minimum om een gangwerk optie te laten slagen blijft zes mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe versie weer veel (oud-)spelers zal trekken. Hierdoor zal het een stuk makkelijker worden om gangwerk te laten slagen dan op dit moment.

Wordt de inactief controle weer ingesteld?
Ja, er zal na de lancering weer gecontroleerd worden op niet-spelende accounts. Net als nu, zullen accounts niet verwijderd worden wanneer zij vooraf aangeven langere tijd niet te kunnen spelen. Wij zullen nog wel een keer kijken wat de periode wordt voordat niet spelende accounts verwijderd worden.

------
Wij hopen dat jullie net zo uitkijken naar de update als wij. We gaan er komende weken nog alles aan doen om het zo leuk en goed mogelijk te maken!

Enjoy the game,
Oss-crew
Geplaatst door Michiel op 25-02-2016
« Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.