Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Belangrijke wijzigingen
Er zijn vanavond een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Ik zal ze hier even noemen, en indien nodig wat meer uitleg geven..

- Uit je gang stappen: Spreekt voor zich. Je krijgt je geld niet terug

- Waarschuwingen, deze kan je rechtsboven zien, onder je plaatje. Bij de 3e waarschuwing wordt je automatisch verwijderd. Je kán een waarschuwing krijgen als je geblokkeerd wordt door een admin, door bijvoorbeeld valsspelen (dubbelaccounts, enz.)

- De controle van dubbel accounts is strenger geworden. Alle logins worden gecontroleerd, dus het is niet meer zo dat je op een andere pc een account aan kan maken, en dan alsnog cheaten. Alle dubbele logins (2 of meer accounts op één pc) worden vastgelegd en getoond aan de admins. Zij kunnen je op die manier snel en makkelijk blokkeren of verwijderen. Hier krijg je bijna altijd 1 waarschuwing voor.

- Berichten lezen. Dit is niet meer zo gemakkelijk als eerst. Nu kan je echt alleen maar je eigen berichten lezen. Dus door de url te veranderen kan je geen andere berichten lezen. Je kan dit uittesten, maar de pogingen worden opgeslagen, en dus heb je kans op een waarschuwing.

- Voor de oplettende spelers onder ons, de versie is veranderd. OSS is nu zo erg veranderd en verbeterd, dat nu versie 1.2 van start is gegaan. Dus de BETA versie van 1.1 is voorgoed verleden tijd

Edit:

- Aanvallen, dit werkt nu ook weer. Je kan nu ook iemand in het ziekenhuis krijgen door aan te vallen!


Grtz, Michiel
Geplaatst door Michiel op 02-09-2005
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.